Afișează:


Sala "Cupola" | nivel 0.00

Pro sau contra?

Radio România Cultural
26 Noiembrie
11:00 - 12:05

  înregistrare audio

Educația timpurie în dezbatere: despre joc, emoții, relații afective, somn, hrănire și relații cu părinții în contextul educației timpurii (creșe și grădinițe, clasa zero).
Organizatori: Radio România Cultural, Editura Trei.
Partenerul evenimentului: Fundația World Vision România.
Invitate speciale: Anca Ganciu, terapeut, membră fondatoare a Asociației Române de Psihanaliză a Legăturilor de Grup și Familie ”Enrique Pichon Riviere” și Mariana Arnăutu, specialist în educație, director de programe la World Vision Romania, doctor în științele educației și lector universitar la Facultatea de Psihologie și Științele Educației - Universitatea București.

Moderatori: Mirela Nicolae, realizator de emisiuni educaționale la Radio România Cultural, formator și consilier de dezvoltare personală și Victor Popescu, redactor la Editura Trei, coordonatorul colecției de parenting a Editurii Manifestarea va aduce în prim-plan cercetări de ultimă oră din psihologia dezvoltării copilului și din neuroștiințe, plecând de la volumul „Pro sau contra? Dispute mari în jurul copilăriei mici – ce ne spune știința”, o carte scrisă de psihologa cliniciană franceză Héloïse Junier, lucrare tradusă recent la Editura Trei.